Verwondering
Door: Tim
Blijf op de hoogte en volg Amsterdam Research Project
15 April 2014 | India, Bangalore
Bangalore heeft mij tot zover juist het tegendeel laten ervaren. Het verkeer lijkt zowaar in fictieve rijbanen te blijven. Ik zeg hierbij niet voor niets fictief, want wegmarkeringen blijven schaars, and truth be told, ze zouden ook niet heel erg veel toevoegen. Ook in Bangalore kunnen we de dagelijkse serenades met de claxon weer op ons in laten werken, welke vaker wordt gebruikt dan het gaspedaal. Ik blijf me verwonderen hoe alles hier nét goed gaat, in situaties waar wij denken dat het absoluut niet gaat passen. De rit naar onze eerste afspraak kost ons uiteindelijk een klein uurtje. Dit is best redelijk te noemen voor 18 kilometer.
De sfeer in Bangalore is wat gemoedelijker dan in het hectische Mumbai. Hoewel het nog steeds een grote chaos is, komen we er bijna tot rust. Wat zal ons koude kikkerlandje straks maar weer gewoontjes zijn. Nederland, ohja Nederland! We zijn inmiddels alweer 2,5 week in India en over de helft van onze reis. Zo hard gewerkt, op zoveel mooie en bijzondere plekken geweest, zoveel nieuwe ervaringen, zoveel geleerd. de woorden in deze blog zullen dit nooit kunnen beschrijven. Maar wanneer wij weer voet zetten op Schiphol, zal dit van al onze gezichten af te lezen zijn. Nog 2,5 week te gaan en ik heb er zin in met deze ontzettend leuke groep!
India is voor mij een land gebleken waar ik me kan blijven verwonderen. Day in, day out!
Salut,
Tim