BBB – Beijing Borrel Barstreet
Door: Pedro
Blijf op de hoogte en volg Amsterdam Research Project
20 April 2016 | China, Peking
Rond een uurtje of half 6 s’avonds waren wij allen uitgenodigd voor een borrel in de lobby van het hotel georganiseerd voor welkome en speciale gasten. Het hotel (Novotel) krijgt natuurlijk niet elke maand een groep van bijzondere onderzoekers op bezoek, dus moesten zij ons tevreden houden. Hermans (aka Martijn) - onze professionele software onderzoekende netwerker - greep deze mogelijkheid aan om zijn charmes te gebruiken om informatie en contact gegevens bij de General Manager van het hotel los te weken. Dit lukte en misschien kreeg Hermans zelfs wel een knipoogje mee. Na de borrel met heerlijke kipsate, dimsum en cheesecake ging de groep op pad naar één van de barstreets in Beijing waar menig ‘Berlijnse hipster’ niet zou misstaan. Hier genoot men dan ook van de heerlijke speciaal biertjes. Thom, hoe kan het dan ook anders, bestelde uiteraard een heerlijke sandwich, waar menig persoon jaloers op werd. Gelukkig was er voor ieder wat wils en ging men met een heerlijk gevuld (bier)buikje op tijd naar huis om de nodige gewenste slaapuurtjes te scoren.