Hard werken wordt beloond
Door: Roxanne Snellenberg
Blijf op de hoogte en volg Amsterdam Research Project
04 April 2014 | India, Bombay
Vrijdag was de laatste werkdag. De laatste afspraken voor de week werden afgerond. Degenen die vroeg klaar waren, zochten lekker verkoeling in het zwembad. Anderen kwamen laat terug of werkten tot een uur of 19 de interviews van die dag uit. Het is een productieve
week geweest voor iedereen. De kop is eraf, de groepen zijn op veel afspraken geweest en nieuwe afspraken voor de komende week zijn alweer ingepland.
Met het weekend voor de deur, moest het harde werken natuurlijk wel beloond worden. Al snel werden plannen gevormd om ’s avonds een lekker hapje te eten samen bij Cheval, met aansluitend een “klein” borreltje. Bovendien hadden we een verjaardag te vieren. Jeroen zou om 00.00 uur 26 worden. Reden genoeg voor een feestje, waar iedereen z’n Bollywood dance moves uit de kast kon halen. De avond werd voortgezet in Liv, een club tegenover het restaurant. Met 24 man sterk, stroomde de club aardig vol en werd een plek prominent in het midden bemand, waar een dance battle met de Indiërs werd aangegaan.
De heerlijke drankjes en het feesten tot in de late uurtjes heeft wel z’n tol geëist. De volgende dag begon met wat kleine opstart probleempjes, maar buiten een lichte kater, is gelukkig iedereen nog ‘steady’ en gezond!
09 April 2014 - 15:40
Carla Snellenberg:
Mooi verhaal Roxanne.
Zo blijven we op de hoogte van wat jullie allemaal meemaken!!
Leuk om te volgen al die verslagen!!!
Succes de komende weken!
Xxxxx -
09 April 2014 - 16:11
Johan Snellenberg:
Hallo Rox,
Mooi om te lezen wat jullie ondernemen en meemaken. Zo krijgen we een indruk van jullie mooie reis. Veel succes de komende weken.
XXX