Aankomst in China!
Door: Bas
Blijf op de hoogte en volg Amsterdam Research Project
26 Maart 2016 | China, Kanton
Na de lunch kregen wij de mogelijkheid om de tijd vrij invullen. Waar het ene groepje de Qingping foodmarket ging bekennen, ging het andere groepje biertjes drinken in de binnenstad. Rond 7 uur hadden wij afgesproken met onze begeleider Peter om een hapje te gaan eten aan de rivieroever. Ook hier werden meteen alle middelen ingezet door het personeel om voldoende tafels en stoelen bij elkaar te krijgen. Westerlingen zoals wij zijn erg geliefd hier!
Tot slot stond er nog een boottour over de Pearl River gepland. Deze rivier loopt dwars door Guangzhou en liet ons de mooiste plekken en gebouwen van de stad zien. Hier werd ook weer eens duidelijk dat de stad helemaal volgebouwd is met wolkenkrabbers, wat eigelijk ook wel logisch is voor een stad met 14 miljoen inwoners. Waar de meisjes een voor een instortten, tilden de jongens de avond naar een hoger niveau, namelijk naar de derde verdieping van het W hotel. Waar de meisjes verstandig in bed lagen, vierden de jongens en Margot uitbundig Pedro’s 25e verjaardag.
30 Maart 2016 - 09:22
Caroline:
Mooi verslag Bas! Echt leuk om te lezen hoe het jullie vergaat!