Happy birthday to you!
Door: Evelien
Blijf op de hoogte en volg Amsterdam Research Project
15 April 2011 | China, Beijing
Afgezien van het harde werken en alle serieuze activiteiten moest er ook nog gezongen en gegeten worden want Milou was jarig! Vol overtuiging werd haar de taart om kwart over 8 ’s ochtends voorgeschoteld, maar ondanks haar inmiddels zeer bekende snoeplust, was het ook voor haar nog net iets te vroeg om de taart te nuttigen. Het feestje werd laat in de middag dan ook nog eens overgedaan… taart en Dragon Well thee op de hotel kamer… wat wil een mens nog meer!
Naast het feestelijke aspect van de dag was het helaas ook de laatste gezamenlijke avondmaal voor onze begeleider Anita die de volgende dag terug naar Nederland zou vliegen. In het Thaise restaurant kregen beide een speciale plaats aan tafel die met rozenblaadjes versierd was. Hoewel het eten erg pittig was, en voor sommige misschien net iets TE pittig, heeft iedereen toch kunnen genieten van de maaltijd. Na het toetje, die ook nog eens gevolgd werd door een heerlijke schaal broccoli, splitste de groep zich op. Een enkeling vond het wel mooi geweest en heeft een taxi gepakt richting het hotel om daar te relaxen. Anderen gingen naar de Q-Bar om nog eens te proosten op de zeer gewaardeerde bijdrage van Anita, Milou haar verjaardag, en op het vrije weekend die voor ons lag. Dat het een vermoeiende week was geweest bleek uit dat een van ons direct in slaap viel op de lounge bank in de bar en dat de meesten na 1 drankje hotelwaarts gingen.
19 April 2011 - 08:47
Patricia Hoogervorst:
Hoi Milou,
Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Was de Hello Kitty-taart lekker?
Mandy, was jij toevallig degene die op de loungebank in slaap bent gevallen. Ik kan me daar wel iets bij voorstellen :-). -
21 April 2011 - 08:04
Mandy:
Het had inderdaad gekunt, maar nee voor mij geen powernap op de loungebank :)