Arp in de wolken
Door: Bouchra Daghoughi
Blijf op de hoogte en volg Amsterdam Research Project
31 Maart 2009 | Maleisië, Kuala Lumpur
Hallo iedereen,
Dinsdag 31 maart was ik Bouchra deelneemster van het Amsterdam Research Project 2009 de dagvoorzitter. Dit houdt onder andere in het in goede banen leiden van de dag.
Hierbij werd de ochtend begonnen om half acht zoals gewoonlijks wat duurde tot en met kwart over acht waarbij ik mijn debrieving begon. Hierin werd uitgelegd wat het dagprogramma inhoudt en wat de opmerkingen van de commissie zijn. Overdag was er geen bedrijfsbezoek of dergelijke, dus iedereen ging hard aan de slag met afspraken maken en naar afspraken gaan. De lobby is tegenwoordig ons kantoor, dus als men het hotel binnenloopt zijn er her en daar groepjes van het Amsterdam Research Project hard aan het bellen en mailen.
Het avond programma was vandaag iets meer gevuld dan normaal omdat we een deelnemersvergadering hadden en daarvoor voorzittersoverleg en een penningmeesteroverleg. Het thuisfront heeft vaak de ‘’illusie’’ dat wij achterover in een ligstoel aan het zwembad liggen maar de realiteit is dat wij soms tot aan s’avonds laat bezig zijn. Hierbij hebben wij natuurlijk wel gezamenlijk gegeten in een ontzettend leuk restaurant genaamd ‘’Padi House’’ met een overheerlijke kaart. Daarna hebben wij een mooie vergadering gehouden, waarnaar wij naar een skybar zijn gegaan op de 33e verdieping met een zwembad erin met een uitzicht op de Petronas Towers.
De skybar viel bij iedereen in de smaak gezien de speciale locatie en aankleding.
Al met al kan geconcludeerd worden dat dinsdag 31 maart een geslaagde dag is geweest.
Hierbij kan ik ter afsluiting zeggen dat we pas drie werkdagen erop hebben zitten maar voor ons gevoel lijkt het alsof we al twee weken bezig zijn.
Groeten Bouchra Daghoughi
01 April 2009 - 16:14
Ton Heinen:
Wil jullie nu al complimenteren voor de manier waarop jullie verslag doen van de reis. Geeft mij in ieder geval een mooi beeld waar jullie zoal mee bezig zijn. Heel veel succes en plezier.