Time flies when you are heaving fun ..!
Door: Rianne
Blijf op de hoogte en volg Amsterdam Research Project
30 April 2012 | Argentinië, Rosario
Helaas is het reisverslag van woensdag 11 april niet zo muy bien, want het is bijna 3 weken later.. excuses, excuses, maja wat wil je ook als je van bijna (lees: mijn hoofd voelt wel wat zwaar na een avondje tot 6 in de kroeg) elke min intens aan het genieten bent?
Maar de tijd gaat hier zo hard, dat zo'n stukje op deze website er al snel bij inschiet, maar "time flies dan ook when you are having fun". Mijn once-in-a-life-time-arp-experience voelt dan ook zo! :)
Je maakt hier elke dag echt zo bizar veel mee dat het nu haast lastig is, wat we op de beruchte woensdag 11 april (toen ik dagvoorzitter was) precies hebben gedaan. Ik weet dat ik (gaaf genoeg!) ongeveer 3 afspraken had staan die dag en daardoor weinig van de rest van de groep heb mee gekregen, maar wil wel graag over mijn ervaring vertellen :) !
Want hoe gaaf is het dat je met de baas van de Direccion Nacional de Validad om tafel zit (dit is van de nationale overheid die alle wegen in heel argentinie beheert) en het over het wegenstelsel van argentinie hebt en vraagt naar de toekomstplannen. Vervolgens een afspraak gehad op de Universiteit (met urban planning en architectuur) en dat je dan ziet hoe anders het daar aan toe gaat dan in Nederland (crappy tafeltjes en stoelen, wc's waar je het liever toch even ophoudt, is de vu toilet dan weer niks bij ;-)) en ook gewoon een enorm memorial ziet hangen van de dodenvluchten (met alle studenten die zijn vermist).
En dit is maar een hele (!) kleine greep herinnering van de woensdag 11 april. Doordat de tijd hard gaat en die ervaringen ook veel energie kosten, zijn er savonds lekker empanadas gehaald en was het quality time :) !
Woensdag ben ik weer dagvoorzitter, dus zal er (dit keer iets sneller :)) dan een wat uitgebreider verslag van maken!
Hasta luego!
- Rianne
30 April 2012 - 12:01
Inge Janssen:
Hoi Rianne,
Het is inderdaad goed om je te realiseren dat het in Nederland soms zo slecht nog niet is.
Hier vandaag Koninginnedag. Zij heeft in ieder geval prachtig weer gekregen en wij ook. De eerste echte mooie dag.
Doen jullie daar in het verre Argentinie er nog iets aan?
Liefs, Inge en Richard. -
01 Mei 2012 - 20:47
Erna En Vera:
Beste Rianne,
Uit alle reisverslagen maken we op dat jullie in ieder geval een fantastische tijd hebben in Argentinië! Leuk om nu ook jouw ervaringen te lezen!
Heel veel succes met het onderzoek en geniet natuurlijk ook van deze prachtige ervaring! Maar dat gaat vast wel lukken! ;) Wij blijven jullie intussen op de voet volgen met alle blogs!
Besitos de Breukelen! :)
Liefs, Erna en Vera