Eerste week (helaas) achter de rug!
Door: Lisa
Blijf op de hoogte en volg Amsterdam Research Project
16 April 2012 | Argentinië, Buenos Aires
Na een enerverende eerste week en een geweldig weekend met Tango, een bezoek aan een Estancia en zelf Polo spelen, zijn we meteen weer begonnen met keihard werken. Alle groepen zijn weer op afspraak geweest, hebben interviews uitgewerkt en in de avond zijn we met een grote groep lekker uit eten geweest. Taco's en patatas con queso werden in grote hoeveelheden naar binnen gewerkt.
Graag wil ik jullie wat vertellen over mijn eerste indrukken van 'typische' Argentijnse zaken:
1. Als je een Argentijn voor het eerst ontmoet krijg je meteen 1 kus op je wang (ja de mannen krijgen dat eigenlijk ook)
2. Één keer een goed gesprek met een Argentijn en hij gooit zijn gehele netwerk voor je open
3. Als een Argentijn vegetarisch is gaat men ervan uit dat hij 'alleen' kip eet...
4. Je krijgt een Argentijn erg snel blij als je hem/haar verrast met een VU sleutelhanger klompje;)
5. Ik heb persoonlijk nog geen één Argentijn gesproken die VOOR Kirchner heeft gestemd
6.In Argentinië heeft maarliefst de helft van de bevolking (zo'n 20 miljoen) een facebook pagina omdat zij graag connected zijn!
Nou goed en zo ontdekken vast nog andere typische Argentijnse dingen tijdens deze geweldige reis.
Bedankt voor het lezen en tot snel!
Besitos y un abrazo fuerte (kusjes en een dikke knuffel)
19 April 2012 - 08:40
Opa Koudijs:
Hoi Robert. Heb je verslag gelezen, wat genieten jullie. Ik wens jullie nog veel plezier en succes.
Dankzij de EEpad van tante Marga.