Another day at the office
Door: Alwin Wijtsma
Blijf op de hoogte en volg Amsterdam Research Project
01 April 2010 | Zuid-Korea, Seoel
Vandaag was een normale werkdag. Bijna alle groepjes hebben druk 'thuis' gewerkt en alle afspraken van afgelopen week verwerkt. Twee groepen zijn naar een technologie beurs geweest waar alle nieuwste snufjes werden getoond die waarschijnlijk Nederland nooit zullen halen, want we lopen hopeloos achter....
In de avond goed gegeten en daarna uit geweest in onze vaste stam-club 'tbe Mass', ligt hier om de hoek dus je bent snel thuis..
Wat opvalt is dat alles hier perfect schoon en goed geregeld is. Nergens prullenbakken op straat en geen papiertje op de grond te zien. En dat voor een stad met 11 miljoen inwoners. Mensen lopen er ook goed verzorgd bij, maar ben benieuwd of dat in de rest van het land ook zo is.
De plaatselijke lekkernij Kimchi is niet te eten en wordt door de gehele groep massaal geweigerd. Alleen onze Jin eet hier zijn buikje van vol..
Kortom, een normale werkdag vandaag en binnenkort een update over komend 'ontspanningsweekend'!