Sao Paulo komt bijna tot een eind
Door: Reinier Garretsen
Blijf op de hoogte en volg Amsterdam Research Project
25 April 2013 | Brazilië, São Paulo
Fun hebben we zeker gehad in Sao Paulo!
Voor vandaag stond voor iedereen een bezoek aan de grootste universiteit van Sao Paulo op de planning. In de ochtend werden we per bus rondgereden over het campusterrein. Ja, per bus! Het terrein was wel iets groter namelijk dan dat van de Vrije Universiteit! De universiteit was een dorp op zich, met, geheel volgens het gebruik van Sao Paulo, een grote file in de ochtend!
Na het bezoek aan de campus gingen de teams weer op pad om de laatste interviews in Sao Paulo af te nemen. Het was bijna alle teams gelukt om de personen en instanties waarmee nog echt gesproken moest worden voor die dag te strikken, waardoor vijf afspraken op een dag opeens meer regel dan uitzondering bleek te zijn. Het was goed om te zien dat de teams elkaar goed aan kunnen vullen en zelfs voor elkaar in kunnen vallen. Omdat enkele consultants vanwege een griepje op bed moesten blijven leenden teams consultants van elkaars toch met z’n 2en naar een afspraak te kunnen gaan. En zo kon het zomaar zijn dat een van onze ‘badkamer-accessoire-experts’ opeens aan tafel zat een bij een afspraak over de mode industrie. “Ook dat is ARP” kon je de consultants horen denken.
De laatste werkdag werd afgesloten bij een heerlijk Japans restaurant alwaar de sushi, temakies en yakisoba’s gretig aftrek vonden.
Bij een laatste avond hoort natuurlijk ook een memorabel feestje. Daarom werd er door enkelen besloten om de beroemdste club van de stad, The Edge, met een bezoekje te vereren. Het werd een erg geslaagde avond en daarmee een mooie finale van de laatste volle werkdag in Sao Paulo!