Just another manic Monday
Door: Puja
Blijf op de hoogte en volg Amsterdam Research Project
23 April 2013 | Brazilië, São Paulo
De dag bestond voornamelijk uit het houden van interviews op de meest uiteenlopende plekken en het maken van nieuwe afspraken zodat de agenda goed vol zit.
Zoals elke maandag werd ook vandaag een voorzittersoverleg en een penningmeester overleg gehouden waar alle onderzoeks en geld gerelateerde zaakjes weer een aan de orde waren.
Na al het harde werken konden we bunkeren in een Japans sushi restaurant. Een aantal onder ons wierpen zich aan het ‘all you can eat’ concept dat vrijwel alleen maar uit zalm bestond. Na het diner gebruikten veel teams hun waardevolle tijd en gingen nog hard aan het werk. De spirit is gezet nu 4 dagen doorknallen in Sao Paulo zodat we het weekend zonder zorgen kunnen doorbrengen.
23 April 2013 - 16:35
Johan Neeleman:
Heerlijk om die mooie verslagen van jullie te lezen en te ontdekken wat je nog meer met verf kunt doen dan alleen schilderen, had ik dat maar eerder geweten. -
25 April 2013 - 19:57
Michiel:
Ha Matthieu,
Ik ben weer bijglezen. Volgens mij gaat het je/jullie goed!
Ook wij vertreken naar tropische sferen. Morgen vliegen we naar Curacao. Geniet nog in Brazilië.
Groeten,
Michiel