Resort?!
Door: Ontspanningscommissie
Blijf op de hoogte en volg Amsterdam Research Project
04 April 2010 | Zuid-Korea, Seoel
Het heeft even op zich laten wachten, maar hier dan eindelijk het uitgebreide verhaal over ons ‘ontspannings’-weekend. Vrijdagmiddag vertrokken we met de bus richting de tempel. Over deze belevenis vertelt Jessie als het goed is meer!
Na het vroege zaterdagochtendprogramma vertrokken we naar het Seoraksan National Park. Het leek net of we in de Ardennen waren! We hebben vele mooie plekjes mogen zien tijdens de hike door het park. De temperatuur was zeer goed, bizar was echter dat er nog sneeuw lag. Vele All star schoenen zijn hierdoor kleine sponsen geworden. Na een uur hiken kwamen we uit bij een hoger gelegen rotsplek en door het uitzicht was het hiken door de sneeuw het meer dan waard! Daarna de terugwandeling ingezet en bijgekomen op een leuk terrasje in de zon.
’s Avonds hebben heerlijk Koreaans gegeten (of niet). Vis, kimchi en rijst.. Daarna terug naar het hotel en even de supermarkt leeg gekocht. Aangezien er geen uitgaansgelegenheid in de buurt was moesten we dus zelf een feestje bouwen. Dat lukte goed! Natuurlijk hebben we ook de karaokebang even onveilig gemaakt!
Zondagochtend vroeg vertrokken we weer naar Seoul, wat al steeds meer als thuis voelt. ’s Middags heeft iedereen zich prima vermaakt, van voetballen tot shoppen en cultuur snuiven. Erg leuk om eens wat meer van Seoul te zien. Door de weeks hebben we het erg druk, we maken lange dagen, waardoor er weinig tijd overblijft om dan iets te bekijken.
De Ontspanningscommissie
Jan Willem, Reineke en Monique